Modele rusesti de rochii crosetate

Paturica crosetata pentru copii; Fondul deschis si stralucitor de Alb este Ideal pentru a Pune in evidenta modelul de ajungeam al acestei Paturi crosetate pentru copii Care alterneaza la fiecare 10 randuri de modèle. Aceasta paturica crosetata sont dimensiunile de 100 cm/120 cm si grossit de aprox. 700 gr…. Stelutele crosetate si clopoteii sunt decoratiunile ideale pentru impodobirea Bradului de craciun. Se pot realiza DIN diferite tipuri de Fire, INSA cele mai folosite sunt bumbacul mercerizat, Care se poate apreta foarte bine, Dar Si firul de lurex cu vascoza care da o stralucire de l`art decoratiunilor pentru Craciun. Va voi… DA, as fi putut s-o Vet cu peste 2 000 de lei PE Etsy. AM lucrat-o deja DIN FIR Angelica, INCA si PE Negru, si a costat cu totul 750, Cu tot cu FIR. AM lucrat-o la comanda si aveam nevoie de Bani.

Am si ceva FIR PE STOC, AM inceput niste Rochii PT. a le vinde la valoarea Reala, Dar uite ca nu le mai termin ca am Mereu altceva de lucru. Multa Lume ma contacteaza PT. a le lucra Cate CEVA, Dar IMI ofera preturi Ridicole, toti AR vrea Cam la jumatate DIN aceste preturi deja MICI pe care le propun eu sau mai ieftin décit la revue. Multi cred ca un ã lucrat de mana trebuie sa fie mai ieftin decat unul cumparat DIN magazin, facut la masina si la Serie. Nu prea inteleg cum gandesc…. O Lucrezia chiar acum, Cu aprox. 600-700 Lei. Costa mult firul modelul 6 la ce pret ar fi? AM 164 inaltime, 60 kg! un M cred ca mi-ar fi Bun depinde de Model, de Marime si de grosimea si tipul firului de lucru. Buna, Cat Costa rochich din imaginea 12, pentru marimea M? Multuemsc am si eu lucruri de vanzare. o Rochi de Adult am Facu + o dans 3 saptamani. CE PRETURI AVETI LA O ROCHY? DE EX ROCHIX DIN POZA CU NR 11 un linistit mediu ar fi de 400 Lei.

Dar conteaza Cat Costa firul-de aici o variație de linistit, și Cât de mult timp IA Lucrul. Sunt MODELE mai scumpe, cum ar fi DIN FIR subțire și f. dantelate, ca și cum s-ar lucra niște mileuri…. normal ca dureaza sa faci așa ceva. Altele INSA pot și mai ieftine. foarte multa Stima, va sustin si aveti dreptate, munca nu este nici PE sfert platita, totul este foarte migalos, ITI Rupi ochii iar Bani foarte putini PE lucru, a spus si Doamna mai de sus Roze aceea face peste 2000 Ron, iar modelele sunt foarte Frumoase. mult mult succes va urez si Sper sa nu va lasati de acest lucru, banii sunt necesari pentru supravietuire, Dar multumirea sufleteasca pe care o aveti CIND terminati ceva e mult mai mare. felicitari foarte multa munca, mai ales la Croset.

Comments are closed.
* required